Opptur på børsen

Oslo Børs stiger på den første handledagen i 2005.

Børs

Børsen fortsetter der den slapp i fjor; oppover. Etter 14 minutters handel er hovedindeksen opp 0,5 prosent til 237,97 poeng Børsen fortsetter der den slapp i fjor; oppover. Etter 14 minutters handel er hovedindeksen opp 0,5 prosent til 237,97 poeng Aker Kværner hopper fem prosent til 169 kroner etter å ha meldt om en LNG-kontrakt i milliardklassen.Strømme, Blom, Hands, Ignis og Scana Industrier løftes fire-fem prosent. Telenor og Tomra stiger rundt to prosent.Bare to av de 10 mest omsatte papirene faller i verdi. Det dreier seg om Frontline og Statoil, som er ned 0,3-0,4 prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 431 millioner kroner. Med en stengt børs i London, blir det neppe veldige volum i dag.

Nyheter
Børs