Optimisme på Wall Street

Investorene var lei av kursfall, og sendte New York-børsene opp torsdag. Oppkjøpsrykter bidro også.

Børs

Nok er nok, mente investorene på Wall Street torsdag, og sendte S&P 500 opp for første gang i 2005. Rapporter om mulige oppkjøp, og optimisme om at dagens arbeidsmarkedsrapport ikke vil gi Fed ytterligere grunn til kjøle ned økonomien med nye renteøkninger, bidro også til oppturen, melder Bloomberg.Mobilselskapet Western Wireless og oljeselskapet Unocal var blant aksjene som klatret.S&P 500 steg 0,4 prosent til 1.187,89, Dow Jones 0,2 prosent til 10.622,88, mens nedturer for virusselskapet Symantec og oppkjøpskandidaten Veritas bidro til å sende Nasdaq ned for femte dag på rad. Denne gangen var fallet på 0,1 prosent til 2.090 poeng.Tre aksjer steg for hver andre som falt på NYSE. Nesten 1,6 milliarder aksjer skiftet eiere på Big Board, 6,9 prosent over snittet siste tre måneder.Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs