Optimistiske analytikere

Analytikere er godt fornøyd med dagens hyggelige nyhet fra Fast Search & Transfer.

Børs

Fast Search & Transfer er i dag lyspunket på en eller rød børs. Det skyldes at selskapet har annonsert en avtale med amerikanske America Online. Nyheten sender aksjen opp 3,79 prosent til 13,70 kroner. Fast Search & Transfer er i dag lyspunket på en eller rød børs. Det skyldes at selskapet har annonsert en avtale med amerikanske America Online. Nyheten sender aksjen opp 3,79 prosent til 13,70 kroner. Ifølge Reuters gjentar Norse Securities og Enskilda Securities henholdsvis en "buy"- og "accumulate"-anbefaling etter kontraktsannonseringen.- Det kan komme til å bli en av de største avtalene selskapet har inngått i løpet av de neste to til tre årene, sier analytiker Bengt Jonassen i Norse.

Nyheter
Næringsliv