Rally etter resultatvarsel

Et resultatvarsel og en spådom om tidobling av aksjekurs setter preg på børsåpningen.

Børs

For n'te gang de siste månedene noteres det ny all time high på børsen. Hovedindeksen stiger 0,5 prosent til 244,15 poeng. For n'te gang de siste månedene noteres det ny all time high på børsen. Hovedindeksen stiger 0,5 prosent til 244,15 poeng. Siem Offshore hopper 5,6 prosent til 34 kroner etter å ha varslet at Subsea 7-tallene blir dobbelt så høyt som markedet har ventet.Forvalter Jannik Arvesen sier til Finansavisen at Sevan Marine-aksjen i beste fall kan tidoble seg . Nyheten løfter aksjen 11,1 prosent til 13 kroner.Telenor, som falt tilbake på nye milliardkrav mot Vimpelcom i går, er opp 1,7 prosent til 59,75 kroner, mens Hydro og Statoil klatrer 0,5-0,8 prosent.Den gamle traderfavoritten Jinhui Shipping stiger tre prosent. Morselskapet Jinhui Holdings var opp 1,1 prosent i Hong Kong i morges.Frontline er ned 2,1 prosent til 303,50 kroner etter fall i New York i går.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for litt over en halv milliard kroner.