Børsen stiger mot stadig høyere nivåer. For øyeblikket er hovedindeksen opp 0,4 prosent til 243,32 poeng. Den særnorske børsoppgangen kan nok tilskrives høyere oljepriser. Brent spot-olje omsettes for 45,91 dollar fatet, opp 65 cent. Børsen stiger mot stadig høyere nivåer. For øyeblikket er hovedindeksen opp 0,4 prosent til 243,32 poeng. Den særnorske børsoppgangen kan nok tilskrives høyere oljepriser. Brent spot-olje omsettes for 45,91 dollar fatet, opp 65 cent. Tungvekterne Hydro og Statoil stiger 0,6-1,0 prosent, mens Frontline og Stolt-Nielsen er opp snaue to prosent.Wilh. Wilhelmsen, Altinex, Tandberg Storage, PA Resources, Q-Free og Norwegian topper vinnerlisten med en oppgang på rundt fire prosent.Blant taperne finner vi DnB Nor, Tomra, Tandberg og Jinhui Shipping, men utslagene er små.Så langt er det omsatt verdipapirer for 324 millioner kroner.