Rødt på Oslo Børs

Nyheter sender enkelte aksjer opp på en ellers rød børs.

Børs

I dag peker pilen ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 0,45 prosent og står dermed i 237,03 poeng. Statoil dukker opp på taperlisten med en kursnedgang på 1,59 prosent. I dag peker pilen ned på Oslo Børs. Ved lunsjtider har hovedindeksen falt 0,45 prosent og står dermed i 237,03 poeng. Statoil dukker opp på taperlisten med en kursnedgang på 1,59 prosent. Verst går det med Altinex og Ignis som har falt henholdsvis 7,14 prosent og 6,12 prosent. Sevan Marine opplever en kursnedgang på 3,13 prosent etter å ha informert markedet at selskapet har kjøpt 48 prosent av aksjene i Askerselskapet Kanfa AS fra Kanfa Invest AS. De resterende 52 prosentene eies av de ansatte i Kanfa. Kanfa, som i fjor omsatte for 80 millioner kroner, er et prosessdesign- og engineeringselskap som tilbyr tjenester til offshoreindustrien.Vinneren av enkeltaksjene er Opticom som har gått opp 5,68 prosent, mens vi finner Fast Search & Transfer hakk i hel med en kursoppgang på 4,55 prosent. Tidligere i dag ble det kjent at Fast har inngått en avtale med America Online, Inc. Den amerikanske giganten skal ta i bruk Fasts Enterprise Search Platform-avtale (ESP). Fast vil motta vederlag i form av programvarelisenser og vedlikehold.Kværner-aksjonærene kan glede seg over en kursoppgang på 2,29 prosent. Selskapet har i dag avsluttet price-swap-avtalen som ble inngått 9. september 2004. Avtalen omfatter 555.923 aksjer og ble lukket til kurs 67,01 kroner.

Nyheter
Næringsliv