Satser på aksjer

Stadig flere privatpersoner får øynene opp for handel av aksjer over internet.

Børs

Handelen hos de tre aktørene som driver med ren internetthandel på det norske markedet, Nordnet, NetFonds og Skandiabanken, endte på 165.507 transaksjoner i desember, mot 140.357 i november. Handelen hos de tre aktørene som driver med ren internetthandel på det norske markedet, Nordnet, NetFonds og Skandiabanken, endte på 165.507 transaksjoner i desember, mot 140.357 i november. Internettmeglerne stod for 24,15 prosent av antall transaksjoner på Oslo Børs i desember, mot 22,12 prosent foregående måned.- Interessen for Oslo Børs var fortsatt stort, og både det totale antall transaksjoner og markedsandelen for internettmeglerne økte, sier Lars Thorstensen, salgs- & markedssjef i Nordnet Norge.

Nyheter
Næringsliv