Både antallet spam og virus økte betydelig i 2004, viser statistikk fra Telenor. Det finnes nå mer enn 100.000 kjente virus i verden. Som Norges største Internett-leverandør til både private og virksomheter har Telenor innført tiltak som forhåpentligvis vil redusere virusplagen i 2005. Både antallet spam og virus økte betydelig i 2004, viser statistikk fra Telenor. Det finnes nå mer enn 100.000 kjente virus i verden. Som Norges største Internett-leverandør til både private og virksomheter har Telenor innført tiltak som forhåpentligvis vil redusere virusplagen i 2005. - I inneværende år tror vi det blir flere smarte virus. Det kan være virus gjemt i epost, eller virus som kan ta kontroll over folks datamaskiner uten at de selv er klar over det. Vi vil nok også se flere datainnbrudd hvor sensitive opplysninger lagret på pc'en kan bli brukt til svindel., sier Rolv-Erik Spilling, direktør for internett og datakommunikasjon i Telenor Bedriftsmarked.