First Securities har gjennomført en spørreundersøkelse blant Tybring-Gjeddes konkurrenter i Norge og Sverige. First Securities har gjennomført en spørreundersøkelse blant Tybring-Gjeddes konkurrenter i Norge og Sverige. - Respondentene gir et klart inntrykk av at Tybring Gjedde er tilbake som en stor, aggressiv og respektert aktør i rekvisitamarkedet, og posisjonen er klart bedret siden forrige undersøkelse for 12 måneder siden, skriver meglerhuset på sine hjemmesider.Meglerhuset ser en EBIT-margin på 4,0 prosent i fjerde kvartal. Omsetningen ventes å ende på 378 millioner kroner.- Med et slikt resultat er selskapet allerede oppe på marsfart i forhold til vårt estimat på 2005 på litt under 1,5 milliarder kroner i omsetning og EBIT-margin på fire prosent, heter det.PE-estimatene for 2005 og 2006 er henholdsvis 8,6 og 7,9.- Mot markedets PE på 12,3 virker dette å være et solid kjøp, konkluderer First.