- Solid oppside

Olav Nils Sunde øker i Gresvig. Analysehus ser solid oppside og anbefaler deg å kjøpe aksjer.

Børs

Analytikerne i CAR mener det er stor sannsynlighet for at Olav Nils Sunde har ambisjoner om å by på hele Gresvig. Sunde har nå 34 prosent i selskapet.- Siden oppkjøpet av nær 27% av aksjene i Gresvig 3. november har Olav Nils Sunde gjennom ONS Invest AS økt eierandelen til nær 34%. Som vi skrev i oppdateringen 4. november i fjor, ser vi det som overveiende sannsynlig at Sunde vil lansere et bud på hele eller i hvert fall kjøpe en kontrollerende andel (>50%) av selskapet, skriver CAR i dagens rapport.Prisingen vil ligge opp mot 56 til 60 kroner aksjen, hvilket ifølge CAR vil representere en oppside på 37-46 prosent fra dagens nivåer.CAR anbefaler kjøp, og mener et mulig oppkjøpstilbud representerer en solid oppside. Samtidig synes nedsiden begrenset, heter det videre.Kl. 12.49 ble Gresvig omsatt for 44 kroner, 7,32 prosent over gårsdagen.

Nyheter
Næringsliv