I dagens morgenrapport fra Investtech skriver analytikeren at det ventes videre oppgang på Oslo Børs. I dagens morgenrapport fra Investtech skriver analytikeren at det ventes videre oppgang på Oslo Børs. - Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trend på mellomlang sikt og videre oppgang til rundt 250 poeng i løpet av 1-2 måneders tid indikeres. Indeksen har brutt kortsiktig motstand ved 238 poeng, og videre oppgang indikeres også på kort sikt, skriver analytikeren.- De langsiktige hausseindeksene ligger fortsatt mellom 85 og 88 poeng, mens den kortsiktige har falt tilbake til 81. Indeksene indikerer et fortsatt positivt marked. Brudd over 90 poeng vil indikere overoptimisme, og at en stor korreksjon ned er på vei, men foreløpig er hausseverdiene sunne. Tiden fra slutten av november og fram til mai er gjennomsnittlig en positiv periode på Oslo Børs, avslutter analytikeren.