Spår Fast-rally

Megler peker på flere styrketegn i Fast-aksjen. Sier kjøp.

Børs

I sin morgenrapport "Oslo Technical Insight" i dag har megler Roger Kristiansen i Handelsbanken Capital Markets vurdert det tekniske i Fast-aksjen. Han ser flere sterke signaler. - Kursen ligger lavt i en mellomliggende oppadgående trend. Dette er bullish, skriver Kristiansen, og peker på at aksjen brukte 18 dager på å bevege seg sidelengs etter den kraftige oppgangen fra 11,60 til 13,80 kroner.- Jeg liker formasjoner som etter et sterkt rally beveger seg sidelengs på fallende volum. Dette indikerer at rallyet har fundamental støtte, fortsetter han.Megleren viser også til at en linje med høyere bunner og topper er et tegn på underliggende styrke.- Alt i alt er det tekniske bildet i Fast veldig bullish. Den eneste, men helt klart reelle risikofaktoren som kan holde igjen aksjen, er sjansen for ytterligere fall på Nasdaq, legger Kristiansen til.Men risikofaktoren plager ikke megleren mer enn at han gir en kjøpsanbefaling på aksjen. Forventningen nå er et rally over 15 kroner.Fast er sist omsatt for 14 kroner på Oslo Børs, etter et løft på 2,2 prosent.

Nyheter
Teknologi