Rekordene bare fortsetter å falle på Oslo Børs. Hovedindeksen svever i øyeblikket rundt 243 poeng etter en oppgang på drøyt 0,2 prosent. Rekordene bare fortsetter å falle på Oslo Børs. Hovedindeksen svever i øyeblikket rundt 243 poeng etter en oppgang på drøyt 0,2 prosent. Men ekspertene mener ifølge Finansavisen det er mer å gå på, selv etter to års sammenhengende opptur.- Aksjemarkedet er ikke spesielt dyrt. Vi mener prisene kan regnes hjem. Hva er alternativet til aksjer i dag? spør sjefstrateg Jens Morten Wembstad i Danske Capital Norge.- Så lenge oppturen ikke går helt av skaftet ser det greit ut. Det er vanskelig å se at aksjene skal ned grunnet stiv prising. Aksjer i Norge eller utlandet generelt er ikke spesielt dyrt. Det er ingen grunn til å være pessimistisk, kvitterer ABG-strateg Ivar Strompdal.Wembstad tror ifølge avisen at menigmann nå kommer på banen. Det må i så fall skje fort.- Skal man være med på børsoppgangen bør man hoppe på toget nå. Det er i ferd med å forlate perrongen, sier han.