Etter å ha gjort andre rike i 20 år, har superforvalter Jannik Arvesen ifølge Finansavisen hoppet han av for å dyrke sine egne penger sammen med deltidsstudier ved Idrettshøyskolen. Etter å ha gjort andre rike i 20 år, har superforvalter Jannik Arvesen ifølge Finansavisen hoppet han av for å dyrke sine egne penger sammen med deltidsstudier ved Idrettshøyskolen. - Jeg liker selskaper som tar del i utbyggingen av nye felt. Derfor er jeg positiv til Aker Kværner, sier han.På spørsmål om andre favoritter, svarer han slik:- Den desidert mest spennende offshore-aksjen er Sevan Marine. Det er riktig selskap i riktig sektor. Det skal bygges 40-50 nye flytende produksjonsenheter, og Sevan har et unikt konsept som gjør det vesentlig billigere både å bygge og drifte enn dagens FPSO-er. Det gjelder bare at den første enheten blir levert, noe som skjer i 2006. Da tror jeg Sevan kan tidoble seg, sier Arvesen.Han bekrefter overfor avisen at han selv eier aksjen.- Ja, jeg snakker for min syke mor. Men Sevan består av folk som har gjort dette før. De har kontaktene og de har rett forståelse for det de driver med, avslutter han.