Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag opp 0,13 prosent før den sluttet på 242,88 poeng. Den finske mobilgiganten Nokia bidro til litt optimisme etter å ha lagt frem tall som var bedre enn analytikernes forventninger. Hovedindeksen på Oslo Børs gikk i dag opp 0,13 prosent før den sluttet på 242,88 poeng. Den finske mobilgiganten Nokia bidro til litt optimisme etter å ha lagt frem tall som var bedre enn analytikernes forventninger. På toppen av vinnerlisten finner vi Global Geo Services (GGS) som klatret 8,91 prosent. I en melding fra selskapet opplyses det at 2005 trolig blir det første året med vesentlige inntekter utenfor Midt-Østen. Det ventes at PC-2000 og 3D-undersøkelsene Golshan og Ferdowsi fortsatt vil være hovedinntektskildene.ContextVision la på seg 7,33 prosent etter å ha informert om at selskapets finansielle utvikling i fjerde kvartal er på linje med tidligere kommuniserte prognoser.
Spekulasjoner rundt Frontline
Frontline hadde en sterk dag og aksjonærene kunne glede seg over en oppgang på 5,80 prosent. - Det kan være at noen kjører et utbyttecase på Frontline, blant annet etter salg av skip til Ship Finance, sier en analytiker til TDN Finans. En annen analytiker sier at en del spekulerer i hvor mye selskapet vil betale i utbytte.Verst gikk det med Apptix som falt 8,67 prosent. I går la selskapet frem dårlige kvartalstall, samtidig som det ble kjent at Apptix-sjef Alex Hawkinson forlater selskapet for å danne et "on-demand" ventureselskap.I Europa peker pilen i feil retning. Børsene i Tyskland, UK og Frankrike opplever alle små nedganger.