Utviklingen var blandet for de toneangivende USA-børsene torsdag, på resultatsesongens travleste dag. Caterpillar skuffet markedet i 4. kvartal, mens Colgate-Palmolive og Lockheed Martin overrasket positivt med sine tall.Flere ting bidro ifølge Bloomberg til å holde markedet igjen:
    Spekulasjoner om at SBC Communications kan komme til å kjøpe AT&T.Spekulasjoner om at SBC Communications kan komme til å kjøpe AT&T.Spente investorer foran søndagens Irak-valg.Spente investorer foran søndagens Irak-valg.Ledigheten i USA vokser..
vinnerne taperne Vinnerne taperne ulike indeksene Nøkkeltall
Dow Jones falt 0,3 prosent til 10.467,40, mens S&P 500 og Nasdaq begge steg marginalt, med 0,05 prosent til hhv. 1.174,55 og 2.047,15 poeng.Syv aksjer falt som hver som steg på NYSE. 1,6 milliarder aksjer skiftet eiere på Big Board, 8,1 prosent over snittet siste tre måneder.Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De . fra handelen.