Spetalen på farten

Øystein Spray Spetalen spytter 5-6 millioner kroner inn i C. Tybring-Gjedde.

Børs

Øystein Spray Spetalen følger Johan J. Andresen jr. inn i C. Tybring-Gjedde. En fersk aksjonærutskrift viser ifølge TV2 Nettavisen at han i siste uke har kjøpt 1,7 millioner aksjer. Dette gjør Spetalen til 12. største aksjonær i selskapet. Øystein Spray Spetalen følger Johan J. Andresen jr. inn i C. Tybring-Gjedde. En fersk aksjonærutskrift viser ifølge TV2 Nettavisen at han i siste uke har kjøpt 1,7 millioner aksjer. Dette gjør Spetalen til 12. største aksjonær i selskapet. "Gjedda" har beveget seg rundt tre kroner aksjen de siste dagene, og investorens kostpris er dermed 5-6 millioner kroner.Senest i romjulen karakteriserte Spetalen overfor DN C. Tybring Gjedde som en av børsens lavt prisede aksjer.

Nyheter
Børs