Software Innovation ser en forbedring av både omsetning og resultater i 2005. Ifølge Reuters er ledelsen spent på hvor raskt innførte tiltak i det norske markedet vil virke. Software Innovation ser en forbedring av både omsetning og resultater i 2005. Ifølge Reuters er ledelsen spent på hvor raskt innførte tiltak i det norske markedet vil virke. - Den positive utviklingen i Sverige, Danmark og Finland forventes å fortsette, men det knyttes fortsatt usikkerhet til hvor raskt man kan få effekt av iverksatte tiltak i Norge. Styret og ledelsen i Software Innovation har positive forventninger til den videre utviklingen. Det forventes vekst i omsetning og resultat for Software Innovation i 2005, skriver selskapet i sin kvartalsrapport.- Nærmere detaljering har vi valgt å ikke gi, sier konsernsjef Per Kveim til Reuters på onsdagens kvartalspresentasjon.