Sterkt kjøpssignal

Et sterkt kjøpssignal er i ferd med å bli utløst i Aker Kværner-aksjen.

Børs

Aker Kværner har helt siden børsnoteringen i fjor vår befunnet seg i en stigende trend. Aker Kværner har helt siden børsnoteringen i fjor vår befunnet seg i en stigende trend. Handelspartner Securities forventer at selskapet mer enn dobler bunnlinjen for 2005 i forhold til 2004, og tror fort aksjen kan bli en av vinnerne blant de store i 2005.Teknisk sett er det dannet et støttenivå på 150 kroner. Brytes den tidligere all time high-noteringen på 165 kroner, vil et sterkt kjøpssignal utløses.Meglerhuset tror ikke den stigende trenden snur med det første.- Vi anbefaler kjøp av aksjen og opprettholder vårt kursmål på 210 kroner, konkluderer Handelspartner Securities.Aker Kværner er en av de store vinnerne på børsen i dag. Oppturen er på 6,2 prosent til 171 kroner.

Nyheter
Børs