Investorer flest lurer på hvordan utviklingen blir i aksjemarkedet. DN har vært i kontakt med den kinesiske spåmannen (!) Henning Hai Lee Yang i et forsøk på å få svar på hvilke investorer som vil gjøre det bra. Investorer flest lurer på hvordan utviklingen blir i aksjemarkedet. DN har vært i kontakt med den kinesiske spåmannen (!) Henning Hai Lee Yang i et forsøk på å få svar på hvilke investorer som vil gjøre det bra. - Jeg tror Petter Stordalen vil gjøre det svært godt fremover, han har en veldig kraftig nese. Olav Thon vil også holde stand. Tvenge-brødrene kommer også til å tjene penger. Jåleri vil selge godt i 2005, så Celina Midelfart kommer til å gjøre det bra med sitt kosmetikksalg, sier spåmannen.- Kjell Inge Røkke, derimot, han får ikke det helt store året i år. Han har problemer med å kvitte seg med en del enheter som ikke er inntjeningsdyktige, etter det jeg kan se. Men på lengre sikt kommer han til å gjøre det bedre, avslutter Henning Hai Lee Yang.