Suksess for Opera

Opera Software kan glede seg over storsalg i Japan.

Børs

I desember ble nettleseren til norske Opera Software lansert på Japans nest største mobiloperatør, KDDIs nye Casio-telefon, W21CA. Ifølge dn.no selger den nye mobiltelefonen som varmt hvetebrød i Japan I desember ble nettleseren til norske Opera Software lansert på Japans nest største mobiloperatør, KDDIs nye Casio-telefon, W21CA. Ifølge dn.no selger den nye mobiltelefonen som varmt hvetebrød i Japan - Første gang vi lanserte i Japan, på Kyocera-telefonen, ble det man trodde var 3-4 måneders lagervolum utsolgt på tre dager. Vi har ikke tall på det, men på samme måte som sist, er telefonene allerede utsolgt i butikkene, sier public relations-ansvarlig Eskil Sivertsen i Opera.Hvilke volumer det er snakk om ønsker ikke Opera å gå ut med.

Nyheter
Næringsliv