SuperOffice ASA kjøper 100 prosent av aksjene i det sveitsiske CRM selskapet Team Brendel AG, i henhold til aksjekjøpsavtale inngått med dagens eier av Team Brendel AG i går kveld. SuperOffice ASA kjøper 100 prosent av aksjene i det sveitsiske CRM selskapet Team Brendel AG, i henhold til aksjekjøpsavtale inngått med dagens eier av Team Brendel AG i går kveld. Selskapet er den ledende CRM-leverandøren i Sveits og har også en solid posisjon i det tyske SMB-markedet. Team Brendel oppnådde i 2004 en omsetning på CHF 4,0 millioner med et positiv resultat. Omsetningen er fordelt med omtrent 60 prosent i Sveits og resten i Tyskland.Med oppkjøpet av Team Brendel styrker SuperOffice sin posisjon i Tyskland og blir samtidig den ledende CRM aktøren i Sveits, heter det i en melding.SuperOffice har tatt forbehold om endelig due diligence av Team Brendel. SuperOffice har avtalt å betale CHF 3,0-4,0 millioner kontant for 100 prosent av aksjene i Team Brendel AG, avhengig av justeringer for arbeidskapital og ett `earn- out` element for årene 2005, 2006 og 2007.- Kjøpet av Team Brendel styrker umiddelbart vår posisjon og markedsandel i Tyskland, samtidig som vi blir den ledende CRM-leverandøren i Sveits. Team Brendel har en lang historie og er en solid merkevare og vi er glade for å kunne ønske Team Brendels kunder og ansatte velkommen i SuperOffice familien, sier Une Amundsen, konsernsjef i SuperOffice ASA.