Svindelsaken mot Jim Wolden skulle etter planen ha startet i tingretten i går. Men bare kort tid etter at dommeren åpnet forhandlingene, kunne partene rusle ut av rettssalen ettersom Wolden hadde med en legeerklæring på at han var syk. Svindelsaken mot Jim Wolden skulle etter planen ha startet i tingretten i går. Men bare kort tid etter at dommeren åpnet forhandlingene, kunne partene rusle ut av rettssalen ettersom Wolden hadde med en legeerklæring på at han var syk. Finansavisen skriver i dag at Jim Wolden ikke er alene. Finansakrobater på rekke og rad sliter med skrantende helse - og melder frafall i retten. Et økende problem, mener Økokrim.Kjente personligheter som Christer Tromsdal, Trond Kristoffersen, Odd Gunnar Ramfløy og Peter Aksel Nielsen skal også ha hatt en helsetilstand som gjorde at de ble sykemeldte da de fikk beskjed om å møte i retten.