Mens alle pilene våren 2003 pekte ned, vil regnskapene for 2004, som legges frem i disse dager, vise tidenes resultatfest på børsen. Mens alle pilene våren 2003 pekte ned, vil regnskapene for 2004, som legges frem i disse dager, vise tidenes resultatfest på børsen. Ifølge TV 2 Nettavisen er det ventet at de største selskapene på Oslo Børs vil øke det samlede overskudd med over 50 prosent fra 2003 til 2004.Sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities innrømer at finansmiljøet ikke forutså oppgangen.- Vi har bedre regneark, men vi klarer ikke så lett å gjøre noe annet enn å trendforlenge utviklingen. Når alt ser dårlig ut, tror vi at det vil fortsette å være dårlig, sier Hermanrud.- Man får veldig ofte svært gode resultater når man kommer ut fra en bunn. Folk tror at det skal bli veldig dårlig, og så blir det veldig bra, sier Hermanrud til avisen.