To aksjetips

Tallknuserne i Orion Analyse ser nærmere på to teknologiaksjer. Her er dommen.

Børs

I dagens rapport fra Orion Analyse ser analytikeren nærmere på to norske aksjer som dagens case.

  • Vi har tidligere anbefalt å vekte seg ned i Tandberg (73,50) rundt dagens nivåer, og denne anbefalingen står fortsatt ved lag. Den trading-orienterte bør vurdere short-salg da kursen fort kan falle under 70 på en nervøs vinterbørs.Vi har tidligere anbefalt å vekte seg ned i Tandberg (73,50) rundt dagens nivåer, og denne anbefalingen står fortsatt ved lag. Den trading-orienterte bør vurdere short-salg da kursen fort kan falle under 70 på en nervøs vinterbørs.
  • Fast (13,70) bør kunne løfte seg mer i ukene fremover etter avtalen med AOL. Denne representerer et viktig gjennombrudd for selskapet og stadfester at Fast er inne i en god utvikling. Aksjen er ikke utpreget billig på nøkkeltallene, men på den annen side dør opptrender i teknologiselskaper sjelden av høydeskrekk.Fast (13,70) bør kunne løfte seg mer i ukene fremover etter avtalen med AOL. Denne representerer et viktig gjennombrudd for selskapet og stadfester at Fast er inne i en god utvikling. Aksjen er ikke utpreget billig på nøkkeltallene, men på den annen side dør opptrender i teknologiselskaper sjelden av høydeskrekk.
I skrivende stund omsettes Tandberg-aksjen for 71,50 kroner mens Fast-aksjen omsettes for 14,20 kroner.

Nyheter
Næringsliv