I dagens rapport fra Orion Analyse trekker analytikeren frem tre aksjer som dagens case.
  • Crew fremstår som meget interessant på dagens nivå. Vi har tro på at selskapet vil lykkes med å få på plass en avtale med en industriell aktør om utvikling av Mindoro-feltet på Filippinene, og i så fall er oppsiden betydelig.Crew fremstår som meget interessant på dagens nivå. Vi har tro på at selskapet vil lykkes med å få på plass en avtale med en industriell aktør om utvikling av Mindoro-feltet på Filippinene, og i så fall er oppsiden betydelig.
  • TTS har konsolidert og samlet krefter den siste uken, men aksjen bør snart være klar for et nytt rally.TTS har konsolidert og samlet krefter den siste uken, men aksjen bør snart være klar for et nytt rally.
  • VMetro kan fort bli en vinner i år om omsetning og marginer tar seg opp.VMetro kan fort bli en vinner i år om omsetning og marginer tar seg opp.