I dagens rapport fra Orion Analyse omtales tre aksjer som dagens case.
  • Crew avga i går solide tekniske styrketegn, og fundamentalt er vi som kjent meget positive til papiret.Crew avga i går solide tekniske styrketegn, og fundamentalt er vi som kjent meget positive til papiret.
  • TTS Marine er stadig en av våre favoritter som følge av lav vurdering kombinert med gode markedsutsikter.TTS Marine er stadig en av våre favoritter som følge av lav vurdering kombinert med gode markedsutsikter.
  • Med en P/E på over 15 for inneværende år mener vi Telenor er for høyt priset. Vi anbefaler å selge Telenor short og setter et kortsiktig målområde på 54-55.Med en P/E på over 15 for inneværende år mener vi Telenor er for høyt priset. Vi anbefaler å selge Telenor short og setter et kortsiktig målområde på 54-55.