Fredag ble det kjent at 25 prosent av aksjene i Ship Finance blir gitt til aksjonærene i Frontline. Det tilsvarer et utbytte på nærmere 2,6 milliarder kroner. Enskilda Securities tror ifølge dn.no at Frontline vil spinne ut resten av selskapet. Fredag ble det kjent at 25 prosent av aksjene i Ship Finance blir gitt til aksjonærene i Frontline. Det tilsvarer et utbytte på nærmere 2,6 milliarder kroner. Enskilda Securities tror ifølge dn.no at Frontline vil spinne ut resten av selskapet. - Vi tror de resterende 25 prosentene av Ship Finance vil bli spunnet ut snart, og vil ikke bli overrasket om aksjene blir delt ut i mars-april, heter det i en Enskilda-rapportIfølge analytikerne har Frontline gitt aksjonærene tilbake en milliard dollar i cash og 1,4 milliarder dollar i aksjer de siste 12 månedene.Det er ikke første gang Frontline-aksjonærene, med John Fredriksen i spissen, blir overøst med penger. Les også:Frontine-aksjen stiger 4,5 prosent til 315 kroner.