Oslo Børs har lagt bak seg en ny rekordsterk dag. Hovedindeksen endte til slutt opp én prosent til 249,42 poeng. Oslo Børs har lagt bak seg en ny rekordsterk dag. Hovedindeksen endte til slutt opp én prosent til 249,42 poeng. Blom ble en av dagens store vinnere med en oppgang på hele 18,7 prosent til 11,10 kroner. Oppturen kan ses i sammenheng med en sterk kjøpsanbefaling fra Orion Analyse. Omsetningen var på 37 millioner kroner.Tandberg Television endte opp 14,5 prosent til 75 kroner etter å ha meldt at overskuddet i fjerde kvartal vil beløpe seg til rundt 55 millioner kroner.- Tandberg Television blir godt belønnet i dag ettersom marginene og trykket ser ut til å være bra, samtidig som Tandberg vender opp ganske kraftig etter at den falt i åpningen, sier en megler til TDN Finans.Telecomputing steg 13,5 prosent til 10,90 kroner etter å ha lagt frem kvartalstall. Teco Coating Services, som av Corporate Advice & Research karakteriseres som et røverkjøp, klatret 11,6 prosent til 7,70 kroner.Norsk Hydro er igjen over 500 kroner, nærmere bestemt 501 kroner, opp 2,2 prosent. Det var spesielt den siste timen aksjen gikk sterkt. Oljekollega Statoil steg 1,5 prosent til 102 kroner.Tomra falt 1,8 prosent på meldingen om at Erik Thorsen gir seg som toppsjef.Et resultatvarsel senket Technor 18,6 prosent til 10,50 kroner.Totalt ble det omsatt verdipapirer for 5,2 milliarder kroner.