Investorene på Oslo Børs kan glede seg over en ny dag med sterk utvikling. For øyeblikket er hovedindeksen opp 1,4 prosent til 252,89 poeng, som (selvfølgelig) er ny all time high. Investorene på Oslo Børs kan glede seg over en ny dag med sterk utvikling. For øyeblikket er hovedindeksen opp 1,4 prosent til 252,89 poeng, som (selvfølgelig) er ny all time high. - Det var sterkt over hele linjen i statene på fredag, og det ligger an til en bred oppgang i dag. På nyhetsfronten er det lite som skjer. Vi venter på Tandberg Television i ettermiddag og Eltek og Fast i morgen, sa en megler til TDN Finans rett før børsåpning.Blom-aksjen gikk i taket i forrige uke, blant annet etter en sterk kjøpsanbefaling fra Orion Analyse. Oppturen fortsetter i dag. Siste notering er 13,50 kroner, opp 21,6 prosent. Volumet er på 2,2 millioner aksjer til en samlet verdi av over 29 millioner kroner.Sevan Marine har gått som et skudd siden børsnoteringen i midten av desember. Da lå kursen under 10 kroner, mens dagens kurs er 18,60 kroner, opp 14,8 prosent. Selskapet meldte i dag om en intensjonsavtale med Petrobras S.A. for bruk av et prosess- og oljelagringsfartøy under bygging. Kontrakten er verdt milliarder.Strømme, Guinor og Hands løftes 11-12 prosent. Hands' opptur kommer etter at konkurrenten har kjøpt seg opp i selskapet.Hydro og Statoil stiger 1,5-1,9 prosent. Begge nærmer seg all time high.Opticom er den store skuffelsen etter å ha meldt at Intels trapper ned polymerminne-satsingen betraktelig. Aksjen faller 6,1 prosent til 62 kroner. Bare Altinex (minus 7,4 prosent) faller mer.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for 2,4 milliarder kroner.