IT-hopp på børsen

Sevan og flere IT-aksjer er opp på meldinger, mens Q-Free faller på dårlig nytt.

Børs

Sevan Marine topper vinnerlisten med en oppgang på 5,3 prosent til 17,80 kroner etter å ha meldt at selskapet i går kveld gjennomførte en rettet emisjon til kurs 16,90 kroner. Emisjonen ble kraftig overtegnet. Sevan Marine topper vinnerlisten med en oppgang på 5,3 prosent til 17,80 kroner etter å ha meldt at selskapet i går kveld gjennomførte en rettet emisjon til kurs 16,90 kroner. Emisjonen ble kraftig overtegnet. Flere IT-aksjer stiger på kvartalsrapporter. Elekt og Hands klatrer rundt fire prosent, mens Fast nøyer seg med en oppgang på 0,7 prosent.Q-Free ramler 6,9 prosent til 14,90 kroner etterå ha meldt om bråstopp for Stockholms-prosjektet. Tungvektere som Statoil, Frontline og Hydro står i minus 0,7-0,8 prosent.Foreløpig er det hovedindeksen ned 0,2 prosent til 250,13 poeng. Omsetningen er på drøye 700 millioner kroner.

Nyheter
Børs