Enskilda gjentar ifølge Reuters sin "accumulate"-anbefaling på Fast, og hever kursmålet til 18 kroner. Enskilda gjentar ifølge Reuters sin "accumulate"-anbefaling på Fast, og hever kursmålet til 18 kroner. Inntektsestimatene for 4. kvartal er løftet fra 18,8 til 20,2 millioner dollar, går det frem av et analysenotat.- Vi tror Fast er godt posisjonert for en vekst over 50 prosent, og tror det kan nå inntekter på over 100 millioner dollar i 2005, skriver meglerhuset blant annet, og legger til at Fast i år kan komme til å bruke sin betydelige kontantreserve til å kjøpe ytterligere kunder.Enskilda anslår ifølge nyhetsbyrået et resultat per aksje på fire og syv cent i hhv. 2005 og 2006.Skulle Enskilda treffe med sitt kursmål, tilsvarer det en oppgang på 20 prosent fra siste omsatte kurs på 15,10 kroner.