I dag ble det kjent at Intel formelt har informert Opticoms operative datterselskap Thin Film Electronics om at Intels utviklingsaktiviteter for polymerminner blir vesentlig redusert i første kvartal 2005. I dag ble det kjent at Intel formelt har informert Opticoms operative datterselskap Thin Film Electronics om at Intels utviklingsaktiviteter for polymerminner blir vesentlig redusert i første kvartal 2005. - Dette er veldig skuffende. Vi har en stor suksess med Fast og en stor skuffelse med polymer, innrømmer OPC-topp Robert Keith overfor iMarkedet.- Intel har hatt over 100 personer som har jobbet med dette. De gir nå beskjed om at de drastisk vil kutte innenfor dette feltet. De ser ikke hybridteknologien som noe de vil satse på. Når et av verdens største chipselskaper sier at de ikke vil satse på løsningen er det vanskelig å argumentere mot det, sier Keith.Opticom-aksjen faller 8,3 prosent til 60,50 kroner.