Bredbåndsselskapet NextGenTel er i disse dager fem år, og markerer dette med å gi enda mer bredbånd for pengene, opplyses det i en melding. Bredbåndsselskapet NextGenTel er i disse dager fem år, og markerer dette med å gi enda mer bredbånd for pengene, opplyses det i en melding. Hastighetene på ADSL-basert bredbånd til bedrifter og private kunder økes nå med opptil 40 prosent, uten tillegg i prisen. Økningen betyr samtidig en reell redefinering av de vanligste hastighetsklassene i markedet.- NextGenTel er kjent for å yte mye bredbånd for pengene. Når vi nå jubilerer, synes vi det er naturlig å påskjønne de nær 100.000 kundene våre med nok engang å øke båndbredden på permanent basis, sier administrerende direktør Olav Stokke i NextGenTel.Hastighetsøkningene gjelder både bedrifter og private. Hastighetene for private øker opp mot 20 prosent. For bedrifter øker hastighetene enda mer, i noen tilfelle opp mot 40 prosent. Eksisterende kunder vil få oppjustert båndbredden i løpet av februar, mens nye kunder vil kunne bestille de nye produktene fra i dag.