Kutter i Tomra

Enskilda kutter i Tomra etter de skuffende tallene.

Børs

Tomra imponerte ikke markedet med imponerte ikke markedet med sine tall i går. Enskilda reagerer med å kutte kursmålet for aksjen fra 32 til 31 kroner, og gjentar ifølge Reuters sin "reduce"-anbefaling. . Enskilda reagerer med å kutte kursmålet for aksjen fra 32 til 31 kroner, og gjentar ifølge Reuters sin "reduce"-anbefaling. - Tomra sier utsiktene for første halvår 2005 er svake. Detaljister ser ut til å holde igjen på investeringer i panteautomater. I tillegg tror selskapet at utviklingskostnader i markeder uten pant vil øke, heter det i et notat.Enskilda kutter ifølge nyhetsbyrået sitt EPS-anslag (fortjeneste per aksje) med ti prosent til 1,53 kroner og fire prosent til 1,86 kroner for hhv. 2005 og 2006.

Nyheter
Børs