Fast kommer med kvartalstall i ettermiddag. DnB Nor Markets venter at selskapet vil presentere en omsetningsvekst på 62 prosent fra tilsvarende periode i 2003 og 22 prosent sammenlignet med tredje kvartal. Fast kommer med kvartalstall i ettermiddag. DnB Nor Markets venter at selskapet vil presentere en omsetningsvekst på 62 prosent fra tilsvarende periode i 2003 og 22 prosent sammenlignet med tredje kvartal. EBIT-marginen ventes svakt opp i forhold til kvartalet før.- Ledelsen har tidligere indikert at de fortsatt vil bruke ressurser på salgs- og markedsføringsarbeidet. Selskapet er fremdeles i en tidlig fase og fokus bør være på omsetningsutviklingen, skriver DnB Nor Markets.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 18 kroner. Aksjen er sist omsatt for 15,30 kroner, opp 0,7 prosent.