Etter å ha steget 2,4 prosent i januar, fortsetter hovedindeksen oppturen i februar. Så langt står hovedindeksen i 244,82 poeng, noe som tilsvarer 0,97 prosent stigning. Dette er klart bedre enn de toneangivende Europa-børsene, der britisk FTSE er best med en oppgang på 0,38 prosent.På sitt høyeste har hovedindeksen i dag vært oppe i 244,99 poeng, og dette er enn så lenge den nye all time high.Høyere oljepriser drar både Statoil og Hydro opp 1,55 prosent. Frontline fosser videre, og er så langt i dag oppe i 324,50 kroner, etter en oppgang på 2,37 prosent. PGS løfter seg 4,2 prosent på, der man kan bokføre en gevinst på rundt 140 millioner dollar.Et på 100 millioner i 4. kvartal skremmer ikke investorene - aksjen er hittil opp 4,43 prosent. TGS Nopec stiger omtrent det samme, mens Norske Skog er opp 2,2 prosent etter at konkurrenten UPM-Kymmene la frem tall over forventning.Telenor, Tandberg og Stolt-Nielsen er de eneste tungvekterne som faller - 0,2-0,7 prosent.Relativt sett er PA Resources vinneren, med en oppgang på 6,2 prosent. I andre enden finner vi Kitron, som faller 4,3 prosent på et skuffende 4. kvartal.Det er så langt omsatt verdipapirer for 1.888 millioner kroner på Oslo Børs. Statoil er mest omsatt, 436 millioner kroner over børs.