Petrolia Drilling-aksjen har konsolidert i området 0,70-0,75 siden selskapet varslet om intensjonsavtale for kontrakt for riggen SS Petrolia i desember. Petrolia Drilling-aksjen har konsolidert i området 0,70-0,75 siden selskapet varslet om intensjonsavtale for kontrakt for riggen SS Petrolia i desember. - I frustrasjon over at voldgiftsdommen lar vente på seg virker det som om rateoppgang og verdiøkning i denne periode er blitt oversett av PDRs aksjonærer og andre markedsaktører, skriver Corporate Advice & Research i dag.CAR ser all grunn til å gjenta sin anbefaling på PDR-aksjen.Oppside til substansverdi ved seier er 78 prosent og hele 178 prosent til neddiskontert verdi.- Ved tap med kompensasjon ser vi en oppside på 32 prosent, mens fullt tap kan gi en nedside på 20 prosent. Det sistnevnte finner vi imidlertid meget usannsynlig, skriver analyseselskapet.Det gjøres oppmerksom på at en analytiker eier 1.760.000 aksjer i Petrolia Drilling.