Da ligger det meste til rette for videre oppgang på Oslo Børs kommende uke. Stigningstakten øker, 45-dagers snittet peker opp og det samme gjør 200-dagers snittet.I RSI-chartet peker 14-dagers snittet opp og det er gitt kjøpssignal også ved at den fallende trendlinjen er brutt. Dette bruddet bekrefter også den korte og lange underliggende positive trenden i chartet.Dermed er det duket for videre oppgang i første omgang til 250, men 260 er også innen rekkevidde på relativt kort sikt.På undersiden er det ingen fare med mindre Hovedindeksen skulle falle under 240-nivået, og det virker ikke veldig sannsynlig i kommende uke. I hvert fall kan vi ikke se noen tekniske signaler i øyeblikket som skulle varsle en slik mulig utvikling.Til tross for at utsiktene for kommende uke virker lysere enn på lenge, og faren for tilbakeslag synes liten, kan det være en ide å flytte stop loss opp tett etterhvert som børsen og enkeltaksjer stiger.