Malcolm Glazer har ikke gitt opp kampen om Manchester United. I går bekreftet klubben at de hadde mottatt et detaljert bud, som verdsetter klubben til 800 millioner britiske pund. Dette ifølge Reuters. Malcolm Glazer har ikke gitt opp kampen om Manchester United. I går bekreftet klubben at de hadde mottatt et detaljert bud, som verdsetter klubben til 800 millioner britiske pund. Dette ifølge Reuters. Glazer har også klart det kunststykket å gjøre seg enda mindre populær blant supporterne, som har gjort alt i sin makt for å motarbeide milliardæren.Budet kom nemlig på 47-årsdagen for flyulykken i München, da et helt lag nærmest ble utslettet. Det var de såkalte "Busby Babes" som forulykket på vei hjem etter bortekamp i Europa.Laget, med en gjennomsnittalder godt nede på 20-tallet, hadde da nettopp kvalifisert seg til semifinalen mot AC Milan.