Sportshandler Arild Nilsen har i 20 år viet mye av sin fritid til å følge aksjemarkedet. To ganger har han vunnet børs-NM i Kapital, og for noen år siden hadde han de beste eksperttipsene i Stocklinks aksjekonkurranse. Sportshandler Arild Nilsen har i 20 år viet mye av sin fritid til å følge aksjemarkedet. To ganger har han vunnet børs-NM i Kapital, og for noen år siden hadde han de beste eksperttipsene i Stocklinks aksjekonkurranse. Nå forvalter han en aksjeportefølje, ifølge Finansavisen verdt et tosifret millionbeløp. IGE er favoritten akkurat nå. Nilsen er faktisk største norske aksjonær i selskapet.- Det er jo et selskap som ingen andre gidder å se på. Et lite selskap i børsverdi, men se bare hva de har av lisenser og prosjekter og se på hva de har avhendet. De prosjekterer i 2-3 ledd slik at de blir interessante for store selskaper. Det har gitt en meget god avkastning i forhold til børsverdien på selskapet, sier Nilsen.Av andre børsnoterte aksjer liker han ifølge avisen Sinvest og Siem Offshore.- De er inne i riktige sektorer. Siem har en enorm ordreinngang. (..) Det er jo også svært sjelden at selskaper kommer med omvendt profit-warning slik Siem har gjort, sier Nilsen.