2 x selg

ABG Sundal Collier rykker ut med to salgsanbefalinger etter "selvmordspakt".

Publisert 18. mars 2005 kl. 12.09
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 107 ord

ABG Sundal Collier spør i en sektoranalyse på nordisk livsforsikring om norske livselskaper har inngått en "selvmordspakt". ABG Sundal Collier spør i en sektoranalyse på nordisk livsforsikring om norske livselskaper har inngått en "selvmordspakt". "Den norske livsforsikringsmodellen er den mest mangelfulle av de nordiske forsikringsmodellene; og den er spesielt besværlig i et lavrentescenario slik vi har i Norge i dag. Det faktum at Storebrand er det selskapet som er mest eksponert mot garanterte livprodukter, gjør aksjen til en klar selg", skriver ABG ifølge TDN Finans. Kursmålet på Storebrand blir kuttet fra 50 til 35 kroner.Det anbefales også salg av DnB Nor. Her beholdes kursmålet på 50 kroner.