Åtte aksjetips

Carnegie-megler Gaute Eie med sine syv favoritter på Oslo Børs. Og én aksje han vil gamble på.

Børs

Carnegie-megler Gaute Eie ser ifølge Finansavisen for seg at det positive inntjeningsmomentumet i oljeservice vil vedvare og øke gjennom året. Carnegie-megler Gaute Eie ser ifølge Finansavisen for seg at det positive inntjeningsmomentumet i oljeservice vil vedvare og øke gjennom året. - Her mener vi de beste kjøpene er Fred. Olsen Energy og Stolt Offshore. Aker Kværner og PGS er også selskaper vi tror estimatene og verdivurderingen skal videre opp. Når det gjelder litt mindre selskaper tror jeg ikke markedet har fått med seg hva som er på vei til å skje i Kværner. Jeg ville absolutt gamblet på at Røkke kommer seg ut av Philadelphia og andre problemprosjekter til en fair pris. Dette bør skje i 1. halvår, og da kan vi se Kværner over 100 kroner, sier han.Av andre interessante aksjer nevner Eie ifølge avisen Tandberg Television, Eltek og Super Office.

Nyheter
Børs