- Betydelig nedside

Meglerhus ser betydelig nedside for Storebrand-aksjen. Du anbefales å selge.

Publisert 23. mars 2005 kl. 11.30
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 139 ord

Handelspartner Securities anbefaler salg av Storebrand-aksjen i dagens rapport.- Så langt i 2005 har avkastningen vært på ca. 2 prosent, men de siste dagene har aksjen vist en negativ trend. Teknisk kan den være på vei til å bryte ut av trendkanalen. Skjer dette, kan nedsiden være betydelig, skriver meglerhuset.Handelspartner mener fortsatt lave renter er et problem for selskapet.- Vi frykter at dette kan føre til en skvis på selskapets marginer ettersom Storebrand har operert med garantert avkastning til kunder innen livsforsikring. (..). Dagens tilbakekjøpsprogram går også mot slutten, noe som kan føre til videre press på kursen, heter det videre.Meglerhuset mener det altså er flere faktorer som taler mot videre oppgang. Seksmåneders kursmål settes derfor til 47 kroner etter utbyttebetalingen.Storebrand ramler 0,42 prosent til 59,75 kroner rett før lunsj onsdag. Det er omsatt aksjer for 18,7 millioner kroner.