Bobletendenser

- Vi ser typiske tegn på at det nærmer seg en boble, sier strateg Kim Evjent.

Børs

Meglerhuset Alfred Berg ser med uro på den sterke utviklingen i oljemarkedet. Ifølge Finansavisen ser strateg Kim Evjent flere fundamentale faktorer som tilsier at prisen på råolje ikke skal fortsette oppover på den måten den gjør. Normale lagre av råolje og produkter i USA og varslet produksjonsøkning fra Opec tilsier nedgang. Meglerhuset Alfred Berg ser med uro på den sterke utviklingen i oljemarkedet. Ifølge Finansavisen ser strateg Kim Evjent flere fundamentale faktorer som tilsier at prisen på råolje ikke skal fortsette oppover på den måten den gjør. Normale lagre av råolje og produkter i USA og varslet produksjonsøkning fra Opec tilsier nedgang. - Markedet overser fundamentale faktorer. Det begynner å lukte tulipaner. Vi ser typiske tegn på at det nærmer seg en boble, sier Evjent til Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv