Børsfall i Oslo

De fleste aksjene på Oslo Børs faller, men det finnes lyspunkter.

Børs

Oslo Børs opplever et bredt fall i åpningshandelen. Klokken 10.17 er hovedindeksen ned 0,54 prosent til 261,99 poeng. Statoil, Hydro og Frontline leder an med en nedgang på 0,6-1,9 prosent. Oslo Børs opplever et bredt fall i åpningshandelen. Klokken 10.17 er hovedindeksen ned 0,54 prosent til 261,99 poeng. Statoil, Hydro og Frontline leder an med en nedgang på 0,6-1,9 prosent. CanArgo faller 5,1 prosent til 11,20 kroner etter nedtur i USA i går kveld. Synnøve Finden og Strømme står i minus tre-fire prosent, mens Stolt-Nielsen er ned 2,8 prosent etter det ble kjent at amerikanske justismyndigheter har besluttet å anke amnestikjennelsen. Blom er et lyspunkt med en oppgang på 9,3 prosent etter å ha meldt om en kontrakt i Saudi-Arabia, mens Aker Yards stiger 5,2 prosent etter at det ble kjent at selskapet har inngått en intensjonsavtale om bygging av et søsterskip til Color Fantasy for Color Line. I tillegg meldes det at verftsgruppen skal bygge to containerskip i Tyskland.Ignis klatrer 5,2 prosent etter å ha meldt om flere viktige lanseringer på OFC-messen i Los Angeles.Voss Veksel og Landmandsbank, HSD, Petrolia Drilling og Altinex stiger fem-ti prosent.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for drøye 700 millioner kroner.

Nyheter
Børs