Børsvinneren opp 30 prosent

Det er action i CanArgo, PhotoCure og DiaGenic, som stiger mellom 11 og 31 prosent.

Børs

Oslo Børs er fortsatt i minus (hovedindeksen ned 0,3 prosent til 259,34 poeng), men det finnes enkelte aksjer som lyser skikkelig opp på vinnerlisten. Oslo Børs er fortsatt i minus (hovedindeksen ned 0,3 prosent til 259,34 poeng), men det finnes enkelte aksjer som lyser skikkelig opp på vinnerlisten. DiaGenic går i taket, nærmere bestemt 30,9 prosent til 3,60 kroner, etter å ha meldt at selskapets metode for diagnostisering av brystkreft fungerer på kommersiell plattform. - En merkedag, sier selskapet.PhotoCure er opp 15,2 prosent til 38 kroner på nyheten om at selskapet har fått godkjennelse av Hexvix i Europa.- Nok en gang har PhotoCure-teamet gjort en fantastisk jobb og klart å få Hexvix godkjent bare tre år etter de første kliniske studiene, sier selskapets toppsjef Kjetil Hestdal.CanArgo er opp 11,5 prosent til 11 kroner etter sterk utvikling i USA i går. CAR ser ytterligere oppside i aksjen.Tomra, som steg etter å ha utnevnt en ny toppsjef i går, fortsetter oppturen. Siste notering er 28,50 kroner, opp 2,5 prosent. Enskilda hever aksjen til "accumulate".Det er først og fremst Statoil (ned 1,4 prosent) og Frontline (ned 2,9 prosent) som tynger.I.M Skaugen omsettes for 180 kroner etter positiv guiding . Det er ned 10 kroner i forhold til i går, men fallet er i realiteten på 2,50 kroner i og med at aksjen går ex utbytte på 7,50 kroner.Findexa ramler 4,5 prosent til 25,70 kroner etter at det ble kjent at hovedaksjonæren kvitter seg med aksjer for over 600 millioner kroner.Det er omsatt verdipapirer for 2,2 milliarder kroner. Statoil står for nesten halvparten av dette beløpet.

Nyheter
Børs