EME-sjefens spådom

- Jeg tror at konsolidering er uunngåelig, sier Ementor-sjef Jo Lunder.

Børs

Ementor-sjef Jo Lunder tror det vil komme en konsolidering i bransjen på litt sikt. I et intervju med Reuters sier han at behovet for å delta i en restrukturering av bransjen er mer aktuell for andre aktører enn Ementor. Ementor-sjef Jo Lunder tror det vil komme en konsolidering i bransjen på litt sikt. I et intervju med Reuters sier han at behovet for å delta i en restrukturering av bransjen er mer aktuell for andre aktører enn Ementor. - Jeg tror at konsolidering er uunngåelig hvis man ser generelt på IT-bransjen i et tre til fem års perspektiv. Generelt tror jeg behovet for konsolidering er større for en del av aktørene rundt oss enn hos Ementor selv, sier Lunder til Reuters.Ementorsjefen tror det kan komme konsolidering både geografisk og innenfor virksomhetsområder.

Nyheter
Næringsliv