IT-sjefenes utfordring

Flere hundre norske IT-sjefer forteller om utfordringene i tiden som kommer.

Publisert 22. mars 2005 kl. 10.56
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord

En undersøkelse blant norske IT-sjefer viser at effektivisering av IT-driften står øverst på prioriteringslisten. Det er en av konklusjonene i undersøkelsen som ble utført av MMI på oppdrag fra Steria. Målgruppen for undersøkelsen er IT-ledere i Norges 500 største foretak i privat og offentlig sektor. Totalt ble det sendt tilbake 215 fullstendige svar.De viktigste forretningsutfordringene slik IT-lederne oppfatter det:Hele syv av ti sier at forbedring av prosesser og effektivitet er det viktigste for deres bedrift. Som nummer to og tre kommer reduksjon av kostnader og forbedret kundeservice.De vesentligste utfordringer på IT-siden:Effektivisering av IT-drift er sett på som det viktigste de har å gjøre. På de tre neste plassene kommer sikkerhet, integrasjonsprosjekter og det å oppfylle nye krav fra forretningssiden.