Jakter oppkjøpskandidater

Børsaspirant henter 400 millioner kroner, og ser etter oppkjøpskandidater.

Publisert 19. mars 2005 kl. 10.37
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord

Plastprodusenten Polimoon er på vei mot børs, men adm. dir.Arne Vraalsen kan ifølge Aftenposten ikke si noe om prising av selskapet ennå.- Men i forkant skal vi ha en emisjon på 400 millioner kroner, mens det også skal selges egne aksjer for et par hundre millioner, sier han.Pengene fra emisjonen skal gå til å betale gjeld, men selskapet har ledig kapital til oppkjøp fra før.- Vi har allerede noe fri kapital til videre ekspansjon, og for tiden ser vi etter oppkjøpskandidater både i Øst-Europa og i de nordiske landene, fortsetter Vraalsen.Private equity-fondet CVC Capital Partners eier ifølge avisen 85 prosent av selskapet, ansatte resten.